A Fabory 300.000,-Ft-tal támogatja a déris szakképzést

A hollandiai székhelyű vezető kötőelem-forgalmazó, a Fabory intenzív terjeszkedésének következő állomása Szeged, ahol május 9-én ünnepélyes keretek között nyitották meg legújabb üzletüket. Az esemény díszvendége Szentgyörgyi Pál, Szeged város önkormányzati képviselője és a közgyűlési bizottság elnöke, Bogdanovits László, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének ügyvezető főtitkára és Vargáné Szőke Márta Szegedi Ipari Középiskola Déri Miksa Tagintézményének igazgatója volt.

A Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft. fontosnak tartja, hogy támogassa azoknak a szakembereknek a képzését, akik néhány éven belül talán éppen legfontosabb vevői lesznek. Ennek jegyében a cég a Szegedi Ipari Középiskola Déri Miksa Tagintézményének diákjai számára 300.000 forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel.

„Kellemes meglepetést és hatalmas örömöt okozott a Fabory megkeresése, hogy Szegeden iskolánkat támogatják a 300.000,- Ft értékű utalvánnyal” – mondta el az üzletnyitón Vargáné Szőke Márta, a Déri Miksa Tagintézmény igazgatója. „Az összegből olyan szerszámokat, kötőelemeket fogunk vásárolni, amelyek segítségével a szakmai képzés színvonala tovább javítható, így az adomány a város és a régió minőségi szakember-utánpótlásának oktatásában lesz nagy segítség” – jelentette ki Vargáné Szőke Márta  igazgató.

Kérjük, ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is: