Déris sítábor – 2019 február

Kisebb kihagyás után ismét sítáborban vettek rész a Déris tanulók. A jó hangulatú táborban többen megtanulták a síelés alapjait, illetve aki régebben volt síelni, az tovább csiszolhatta tudását szakavatott síoktatók társaságában. A jelen lévők megtapasztalhatták, hogy milyen nagyszerű rekreációs és sportolási tevékenység a sísport. Aki az idei táborban nem tudott eljutni annak lehetősége lesz jövőre csatlakozni a csoporthoz.

Csoportot az iskolavezetés és a kollégák segítségével szervezte és kísérte Kiss András síoktató – testnevelő.

Weszelovszky Bence beszámolója:

Több éve járok síelni, illetve snowboardozni a családommal vagy iskolával, de az idei számomra az egyik legemlékezetesebb sítábor volt.

 Én már voltam Gerlitzenben az előző iskolámmal, így nem volt ismeretlen a hely, de akkor síelni voltam, most pedig snowboardoztam.

Sok pálya van itt egyaránt kezdőknek és haladóknak, vagy akár a profiknak is. Most, mint említettem, snowboardozni voltam, immár 4. alkalommal és hiába a két sport technikai különbsége, megtaláltam így is a számomra megfelelő pályákat.

 A szállás sem volt ismeretlen, előzőleg is pont ugyanitt szálltunk meg. A társaság is nagyon jó volt. Sok nagyszerű embert ismertem meg, akik közül jó barátságaim is születtek és valakivel még most is tartom a kapcsolatot.

Mindenkinek ajánlom-   kezdőknek is – mert az oktatók kedvesek és jó fejek voltak, mindenki el tudott jutni alap szintre, a haladók pedig tovább tudtak fejlődni.

Jövőre is szeretnék részt venni a táborban, de nem tudom, hogy az érettségi miatt tudok-e menni. Mindenesetre ha lesz időm és alkalmam, akkor jelentkezek.

 

További képek: https://www.instagram.com/derimiksa/

Kérjük, ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is:

Author: admin2