ÉT-REND Egyesület Programjai

 

ÉT-REND egyesület

6725 Szeged, Remény u. 4

Tel: 30/747 90 27, 62/634-402

www.etrend.hu, www.etelallergia.fw.hu

e-mail:    tokizso@yahoo.com

 

Az alábbi programokat tudják ajánlani (jelentkezés a fenti elérhetőségeken!):

 

A pályázat címe: “EFOP-1.3.5-16 konstrukció Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztése.

Rendezvények, események közül az Ifi akadémia, a Családi életre nevelést és az Életvezetési Tanácsadás programot emeltük ki! Záró programunk megvalósítását a márciusi hónapban szeretnénk megtartani  Szakértők bevonásával!

Tisztelettel kérek  időpontot,hogy időben tudjuk a programot szervezni és lezárni!

-Ifi akadémia :

A programsorozat célja biztosítani a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését, egy olyan helyi közösség kialakítása által, ami az ifjúsági korosztályt csoportos formában segíti a problémák megoldásában, Szakértők bevonásával, kooperatív technikák alkalmazásával olyan témákat dolgozunk fel a fiatalokkal, mint az esélyegyenlőség és sztereotípiák, hatékony idő- és pénzgazdálkodás, egészséges életmód, alapvető állampolgári ismeretek, konfliktuskezelési technikák.

-Családi életre nevelés :

foglalkozások alkalmával lehetőség nyílik megoldásokat találni a nehéz előrelépés, az emberismeret, az önismeret és a társismereti témaköreiben? Hogyan lehet stabil érzelmi tónusra és gyors döntési képességre szert tenni minden helyzetben?

Tréning időtartam: alkalmanként  1 iskolai óra/ Létszám: 15 fő/ alkalom ! Időpont egyeztetést kérünk!

Életvezetési tanácsadás – program: Tanácsot adni arról, hogyan alakítsuk életünket korántsem egyszerű feladat, talán nem is célszerű megtenni azt. Ezért most sem konkrét megoldásokat kap a résztvevő, hanem eszköztára fejlődik a bevont szakértők segítségével. A tanácsadás során a résztvevők kommunikációs képességét és személyes hatékonyságát egyénileg növeljük, szakértők bevonásával, tanácsadási módszereik segítségével komplex módon. Lehetőség van interaktív és kooperatív munkára, mely szintén elősegíti a személyiségfejlődést. A programot 4 alkalommal 1 órában tervezzük 15 fő részvételével.

Tréning időtartam: alkalmanként  1 iskolai óra / Létszám: 15 fő/ alkalom ! Időpont egyeztetést kérünk!

– A Tréningen miért érdemes részt venni?: Mert jó csapatban barátokat,tapasztalatokat szerezhető és koncentráló képességet növeli!

 

-Közösségi Szolgálat végzésére kérek 8- 10 fő  segítőt az alábbi programokra és Kitelepülés végett  a Sátor felállításában!

Település szépítés/ hulladék gyűjtés Zsákokban ! Időpont: 2020.03.12./Csü/ 16-óra, vagy és .2020.03.14-én/Szo/  10-16 óra közötti intervallumra!

További eszközt a Hulladékgazdálkodási Kft.és az  ÉT-REND egyesület biztosítja!!

-Törődj magaddal  programunk havonta 1x előadás és gyakorlati bemutatókkal történik!

Időpont: 2020.26./17 órai kezdéssel! Közösségi Szolgálatra : 3  fő számítógép, projektor beállítását felügyelnék! /Helyszín : Somogyi Könyvtár Klubjában/

 


 

 

Kérjük, ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is: