MEGHÍVÓ „PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP„ RENDEZVÉNYRE

 

Tisztelt Partnerünk!

  

Szeretettel meghívjuk a Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Pályaorientációs Napi rendezvényre, amelyet 2019. november 29.-én rendezünk.

 Fontosnak tartjuk, hogy elősegítsük a Dél-Alföldi régióban élő fiatalok életkilátásainak javítását, a piacképes szakképzettség megszerzését. Ehhez elengedhetetlen feladatunk a fiatalok érdeklődésének felkeltése a majdani elhelyezkedésüket biztosító műszaki pálya iránt.

 A rendezvény célja, hogy segítsük tanulóink szakmai jövőképének formálódását, valamint, hogy segítsük a középfokú és a felsőfokú képzésben érdekelt szervezeteket a nyári gyakorlat, középfokú duális-, és felsőfokú duális képzés gyakorlatának kialakításában, és lebonyolításában.

 

 

 

Információk

 

  • Tisztelt Partnerünk! Kérjük, hogy részvételi szándékát az oldal alján található elektronikus regisztrációs lap kitöltésével jelezze!
  • A rendezvényen való részvétel ingyenes.
  • Előadók részére az érkezés 8.00 és 8.30 között.
  • Parkolás: Az iskola körül ingyenes, korlátozott számban az iskola udvarán is tudunk parkolási lehetőséget biztosítani, érkezési sorrendben.
  • A program 9.00 – 12.00 óra időtartamban kerül megrendezésre.
  • A program ideje alatt az egyes termekben a meghívott egyetemek, cégek 20-20 perces bemutatót tarthatnak – 4 turnusban – egyszerre 30 – 40 diáknak: tevékenységükről, nyári gyakorlati, középfokú-, és duális képzési palettájukról, képzési lehetőségeikről. Egy teremben terveink szerint 2-3 szervezet tud bemutatót tartani.
  • Az előadások után a tanulók „börze” – szerűen kereshetik meg az előadókat, ahol a személyes kapcsolat kialakítására is lehetőség van.
  • Az előadások utáni Börze lebonyolítására cégenként egy darab 180cmx60cm –es asztalt (székekkel) tudunk biztosítani,amelyek az iskola közösségi tereiben (folyosókon, aulákban) kerülnek elhelyezésre. Az asztal mögött roll-up felállítására lesz lehetőség.
  • Az eseményre a sajtó képviselői is meghívást kapnak, kérjük erre is tekintettel alakítsák ki a saját kiállítási helyet.

 

Kérjük, ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is:

Author: admin2