Miért a ajánljuk a Dérit?

 

Kinek ajánljuk az iskolát? Milyen gyermekek jelentkezését várjuk?

A Déri a korszerű műszaki képzések, értékek, hagyományok iskolája.

Az iskolában a gépészet, az informatika és az elektronika iránt érdeklődő tanulók számára biztosítunk jól tervezhető, magasra ívelő műszaki életpályát a szolgáltatóiparban, az iparban vagy a mezőgazdaságban.

A legmodernebb technikára épülő képzéseinkben a jövő igényeinek megfelelően a robotika és az automatizálás központi helyen szerepel, mivel a jövőben az automatizálás és az informatika elengedhetetlen része lesz minden gazdasági szektornak. Már ma is elképzelhetetlen egy pékség automata sütőkemence, modern mezőgazdasági vállalkozás önvezető traktorok, gyártóüzem robotok nélkül.

Ezért ajánljuk képzéseinket a szolgáltatóiparban, az iparban vagy a mezőgazdaságban elhelyezkedni kívánó műszaki érdeklődésű fiataloknak egyaránt.

Milyen pluszt kapnak itt a diákok?

 

Mi nem a futószalag mellett álló, hanem az azt működtető, irányító szakembereket képezzük.

A képzések színvonalának további emeléséért az iskola szorosan együttműködik a környék vállalkozásaival és a szakirányú képzéseket adó felsőoktatási intézményekkel. Így az iskolában  megszerzett szakmai ismeretek és gyakorlat birtokában egyenes út vezet a műszaki felsőoktatásba, vagy a biztos jövőt nyújtó munkahelyekre.

 

Miben tér el az iskola a többi tagintézménytől?

A Déri az elmúlt évek egyik legeredményesebb iskolája nem csak városi, hanem országos szinten is: http://derimiksa.hu/megjelent-az-uj-kozepiskolai-iskolarangsor

Büszkék vagyunk tanulóink érettségi vizsgákon, tanulmányi és szakmai versenyeken elért eredményeire, a felsőoktatásban való sikeres helytállásukra.

Kérjük, ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is:

Author: admin2